Publicatie kalender najaarsveldwedstrijden

De kalender voor de najaarsveldwedstrijden is gepubliceerd op de ORWEJA site. Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de apporteerwedstrijden waarvan de exacte datum nog niet bekend is.  Inschrijven voor de  overige najaarsveldwedstrijden is mogelijk vanaf 1 augustus a.s.

Voor de apporteerwedstrijden, waarvan de exacte datum nog niet bekend is, geldt: het inschrijven vindt op de gebruikelijke wijze plaats met dien verstande dat de inschrijving voorwaardelijk is. Dat wil zeggen dat de voorjager zijn hond kan terugtrekken als de datum hem niet schikt. Hij is dan geen inschrijfgeld verschuldigd.

Aandachtspunten voor inschrijvers

  • Bij inschrijving dienen zowel de stamboom als het registratie-/eigendomsbewijs van jouw hond te worden geupload, zie FAQ.  Doe dit uploaden eenmalig eerst in je profiel, daarna worden de gegevens uit jouw profiel automatisch bij iedere inschrijving meegenomen.
  • Nederlandse eigenaren zijn verplicht hun (geïmporteerde) hond in te schrijven in de Nederlandse Stamboekhuishouding (NHSB), zie voor meer informatie stamboom-aanvraag-procedure
  • Het is verplicht bij deelname aan nationale en internationale kampioenschapveldwedstrijden voor aanvang van de wedstrijd het werkboekje in te leveren. Zonder werkboekje worden ingelote honden uitgesloten van deelname. Informatie bestellen werkboekje
  • De loting bij overinschrijving volgens het zogenaamde 60-40 systeem blijft dit najaar gehandhaafd.
  • Voor het overige is het Algemeen Veldwedstrijd Reglement onverkort van kracht