Voorbereiden op de inschrijving voor de jachthondenproeven

Wat je nu al kunt doen om je voor te bereiden op de inschrijving voor de jachthondenproeven die op 1 juni a.s. opengaat

0001_DSC_0864

foto: Arista fotografie

Doe je voor het eerst mee en heb je nog geen account in MyOrweja, lees dan de eerst de My Orweja handleiding door en maak alvast een volledig account aan.

Er zijn in de loop der jaren al veel vragen gesteld bij bijvoorbeeld het aanmaken van een account, misschien staat jouw vraag en het antwoord hier tussen.

 

Voor iedereen geldt:

Kijk de gegevens in jouw profiel na of deze nog kloppen, de gegevens zoals hier vermeld worden meegenomen bij iedere inschrijving, staan zo in het dagprogramma en op het eventueel behaalde diploma. LET OP: deze gegevens kunnen na een gedane inschrijving niet meer worden aangepast.

Zorg dat bij de gegevens van jouw hond o.a. het juiste NHSB nummer en chipnummer is ingevuld of bij ontbreken hiervan het nummer van het Dierenpaspoort en het chipnummer. Tevens moet je onder ‘gescande documenten’ bij de hond de stamboom en het eigendomsbewijs c.q. registratiebewijs uploaden. Voor het dierenpaspoort geldt de buiten- en de binnenkant van het paspoort. NIEUW: wanneer deze twee documenten (stamboom en registratiebewijs òf dierenpaspoort binnen- en buitenkant) niet geüpload zijn, kan je niet verder met de inschrijving …….. èn natuurlijk niet vergeten de ledenpas 2017 van de Jagersvereniging uploaden. Alleen voor proeven georganiseerd door rasverenigingen is dit laatste niet nodig en wordt er ook niet om gevraagd.

Belangrijke voor inschrijvers voor de MAP’s: diploma’s die na 2012 zijn behaald staan bij de resultaten van jouw hond en hoef je dus NIET te uploaden. Controleer dit maar even in jouw profiel bij de gegevens van de hond onder ‘bekijk resultaten’. Voor de organiserende instanties zijn alle behaalde resultaten zichtbaar in MyOrweja. Nogmaals: geen overbodige diploma’s inscannen en geen foto’s van jouw hond.

Houd de Orweja site in de gaten voor meer nieuws of tips & tricks.

Veel succes op 1 juni!