Voorbereiding inschrijving jachthondenproeven

Nog een week te gaan en de inschrijving voor de jachthonden gaat open. De opening is verdeeld over 2 dagen en zelfs meerdere tijdstippen, zie hiervoor de kalenders zoals gepubliceerd op de ORWEJA site

 

PRIVACY VERKLARING

Naast het checken van jouw profiel, wat je inmiddels al hebt gedaan natuurlijk (zie berichtgeving hieronder) is het zeer belangrijk dat je kennis neemt van de PRIVACY VERKLARING van ORWEJA. Je zult daar o.a. lezen dat je bij inschrijving moet aanvinken dat je accoord gaat met het gebruik van jouw gegevens door de organisatie van de proef en dat, als jij zelf jouw hond niet voorjaagt maar dit door iemand anders laat doen, deze voorjager een zgn. Toestemmingsverklaring moet tekenen, deze verklaring vindt je hier. De bedoeling is dat je als eigenaar deze verklaring scant in jouw profiel bij de gegevens van de hond, zodat dit bij iedere inschrijving kan worden geüpload. Dit geldt dus alleen als de voorjager niet de eigenaar is.

 

HEB JIJ JOUW PROFIEL AL GECHECKT?

Al veel voorjagers hebben de afgelopen dagen van de gelegenheid gebruik gemaakt hun profiel in MyOrweja te bekijken. Soms blijken eerder behaalde uitslagen niet bij de hond in het profiel te staan, omdat tussentijds stamboomgegevens in het profiel werden aangepast.

Misschien is je e-mailadres wel gewijzigd en heb je vergeten dit door te geven. Wel handig als je wilt dat de inschrijvingsinformatie op het goede adres terecht komt.

Heb jij jouw profiel al gecheckt, zodat je straks probleemloos kan inschrijven? Met name voor het inschrijven voor de MAP’s is het van groot belang dat de eerde behaalde SJP diploma’s in het profiel bij jouw hond staan, anders kan je niet inschrijven voor een MAP!